Primăria a oferit 7000 de pachete cu cadouri pentru colindători

Colindătorii au luat cu asalt în ultima săptămână sediul Primăriei Târgu Jiu, care a distribuit copiilor în acest an 7000 de pachete cu cadouri. Frumos ambalate, în cutii de carton speciale pentru Crăciun, pentru diferite grupe de vârstă, cadourile au conţinut anul acesta şi cărţi, pe lângă tradiţionalele dulciuri.

Colindătorii s-au înscris la colindat, la Primăria Târgu Jiu, cu mai mult timp înainte, dar au avut ocazia să îi colinde pe primarul Marcel Romanescu și pe consilierii locali doar în cursul ultimei săptămâni, când aceştia au fost programaţi pe zile şi ore, pentru a nu bloca activitatea din primărie.

Fiecare colindător a primit apoi cadouri, anul acesta primăria oferind în pachetele frumos ambalate care conţineau şi cărţi, pe lângă tradiţionalele dulciuri. „Anul acesta le-am oferit micilor colindători peste 7000 de pachete, iar aceştia au primit un pachet inedit, pe lângă tradiţionalele dulciuri copiii au primit şi cărţi. Vreau să cred că se vor bucura de acest cadou mult mai mult timp decât s-ar fi bucurat doar de dulciurile pe care le primeau de fiecare dată de la autorităţile publice locale. Dar o carte va rămâne şi ca o amintire pentru cel care o primeşte dar, mai mult decât atât, o va putea folosi permanent atunci când va lectura cartea pe perioada anilor următori”.

Din partea Primăriei Târgu Jiu s-au distribuit cu ocazia sărbătorilor 7000 pachete de cadouri de acest fel către copiii care au venit la colindat, acestea fiind structurate pe grupe de vârstă, iar cărţile alese special pentru nivelul fiecărei genraţii. De aceleaşi cadouri s-au putut bucura şi copiii care sunt legitimaţi la CSM Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu fiind vineri în mijlocul acestora, la Sala Sporturilor, pentru a le oferi şi acestora cadourile de Crăciun.

Vizualizări: 1,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: