Primăria a oferit ghiozdane echipate la toți școlarii și preșcolarii

Școlarii și preșcolarii din comuna gorjeană Bălănești au avut parte de o surpriză din partea autorităților locale în prima zi de școală. Cu bani de la bugetul local, toți elevii, dar și micuții de la grădiniță, au primit ghiozdane complet utilate pentru acest an școlar.

Este pentru al doilea an când autoritățile locale din Bălănești vin în sprijinul elevilor, dar și al preșcolarilor. S-a luat această decizie de a oferi câte un ghiozdan echipat tuturor celor care încep un nou an școlar pentru că, din cauza pandemiei, elevii din comună nu au mai mers în excursia de 1 iunie oferită în alți ani de autorități.

”Cu ocazia începerii unui nou au școlar, Consiliul Local și Primăria Bălănești au oferit câte un ghiozdan echipat cu cele necesare la toți preșcolarii și elevii Școlii Ion Popescu Voitești. De anul trecut oferim aceste ghiozdane la început de an școlar, pentru că noi obișnuiam să trimitem copiii în excursie de 1 iunie, dar din cauza pandemiei acest lucru nu a mai fost posibil. Am zis totuși să le facem o bucurie la început de an școlar”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din comuna Bălănești.

Autoritățile locale din comuna Bălănești pun un accent deosebit pe educație și continuă să investească în acest domeniu. ”Noi ne dorim foarte mult să avem un învățământ de calitate aici la Bălănești și de aceea ne ocupăm în continuare de creșterea confortului elevilor. Avem în vedere realizarea sălii de sport, a unei noi grădinițe cu trei grupe, iar în scurt timp vor începe lucrările la reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Ion Popescu Voitești. Investim foarte mult în educație pentru că este prioritatea noastră”, a mai spus Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 7,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: