Primăria Motru, amendată de ITM

Primaria din Motru a fost amendată în urma unui control al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Informația a fost confirmată de primarul Gigel Jianu.

“Amenda va fi contestată, nu este mare, este de 750 de lei, iar dacă instanța nu o anulează, toți cei vinovați, cei care nu și-au îndeplinit atribuțiile și au generat această amendă, o vor plăti. Li se va imputa”, a spus primarul din Motru la Radio Infinit.

Acesta a precizat că amenda nu a fost pentru neplata salariilor, pentru că nu au fost probleme din acest punct de vedere, ci pentru nereguli în completarea unor contracte de muncă sau legate de condica de prezență.

Gigel Jianu a mai spus că sancțiunea nu a fost legată nici de neplata normei de hrană sau a voucherelor de vacanță. “Eu am un protocol încheiat cu sindicatele, prin care am suspendat plata acestor drepturi până în trimestrul IV, până după rectificare”, a explicat primarul din Motru. În lipsa unei rectificări pozitive, primăria din Motru nu ar avea fonduri pentru plata acestor drepturi prevăzute în lege. (A.A.)

Vizualizări: 2,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: