Poliția verifică autorizațiile blocului nou din Strada Geneva

Blocul care se construiește pe str. Geneva din Târgu Jiu a ajuns la ultimul nivel, acum poliția efectuând verificări cu privire la autorizația de construcție. Blocul se află lângă Școala generală nr. 4, lângă aleea de acces, dar ocupă și un teren care era folosit drept parcare de localnicii din zonă.

Primarul Marcel Romanescu a spus că polițiștii au solicitat o serie de documente. „Se fac anumite cercetări în privința modului în care a fost eliberată autorizația de construcție. Se solicită anumite documente la acest moment de către poliție", a spus primarul la Radio Târgu Jiu.

Acesta susține că le-a spus de la început salariaților să fie foarte atenți, pentru că vor apărea discuții legate de această clădire. "Le-am impus angajaților primăriei să fie foarte atenți. Această clădire a ridicat foarte multe semne de întrebare în timp. Le-am spus să fie foarte atenți, pentru ca în momentul în care se eliberează autorizația de construcție să fie siguri 1.000% că toate lucrurile sunt în regulă“, a explicat Romanescu.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări pentru nerespectarea disciplinei în construcții. Primăria a dorit să cumpere acest teren atunci când a fost scos la licitație de către lichidatorul judiciar al unei firme, dar consilierii locali s-au opus. Municipalitatea ar fi dorit să amenajeze în zonă o parcare. (M.M.)

Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: