Primăria nu și-a terminat partea de lucrări la stadion

Primăria Târgu Jiu nu şi-a terminat partea de lucrări care îi reveneau la amenajările exterioare de la stadionul Municipal. După ce a redeschis circulaţiei partea de stradă din bulevardul Brâncuşi, primăria mai lucrează la conducta care va prelua apa pluvială din stadion, dar şi la amenajarea zonei din spatele stadionului, acolo unde a fost vechiul ştrand.

Lucrările de refacere a căilor de acces din spatele stadionului, la intrarea la Hotel Sport, s-au finalizat, la fel şi cele de pe bulevardul Constantin Brâncuşi care de vineri a devenit circulabil pe toate benzile, inclusiv cele care fuseseră incluse în organizarea de şantier a stadionului.

Cu toate acestea mai sunt zone din jurul stadionului unde  încă se mai lucrează, dar care nu au tangenţă cu perimetrul noii arene.

Viceprimarul Aurel Popescu a explicat că se mai fac lucrări doar în afara stadionului, dar în zonele care nu au avut legătură cu incinta în care s-a lucrat, respectiv zona ştrandului vechi unde se va introduce canalizarea pluvială care să preia apele de ploi care se scurg de pe acoperişul arenei. „Lucrăm în continuare pe celelalte zone,  la partea de modernizare exterioară şi ieri am mai stabilit cu colegii din primărie care sunt lucrările pe care trebuie să le urgentăm. Mai e de lucru în mod special în partea din spatele stadionului, spre fostul ştrand, acolo sunt necesare mai multe lucrări de amenajare a zonei. Tot acolo este în desfăşurare lucrarea la canalizarea pluvială, respectiv partea din lucrare care revenea Primăriei Târgu Jiu, pentru că inelul colector a fost finalizat de către compania care a câştigat licitaţia, iar la partea care ne revine lucrarea este în plină desfăşurare. Săptămânile care urmează vom primi componentele care ne mai sunt necesare pentru finalizarea lucrării privind canalizarea pluvială”, a explicat viceprimarul care a preluat atribuţiile primarului Marcel Romanescu plecat în concediu.

Zona din spatele Hotelului Sport, acolo unde se afla în urmă cu peste zece ani ştrandul Municipal, aparţine acum Primăriei Târgu Jiu care a preluat acest ştrand de la MTS şi clubul Pandurii. În această zonă se va monta conducta de preluare a apei pluviale de pe stadion, care probabil va fi comună cu cea care va prelua apa din viitorul bazin acoperit care se va construi acolo. În prezent peisajul este unul dezolant, vegetaţia şi copacii din parcul ştrandului s-au sălbăticit după cinci ani în care nimeni nu a mai toaletat copacii şi arbuştii.  Tot acolo s-au depozitat pe perioada lucrărilor la stadion diverse materiale sau utilaje.

Galerie foto



Vizualizări: 1,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: