Vești bune pentru locuitorii din Vîrț

Gorjenii din zonele miniere care au fost strămutați în cartierul rovinărean Vîrț vor avea, după ani de așteptare, condiții decente de trai. Primarul din Rovinari, Robert Filip, a spus că a depus proiecte și crede că va obține curând finanțare pentru lucrările de infrastructură de care are nevoie zona.

“Avem proiecte depuse pentru cartierul Vîrț, unde avem acele drumuri preluate de la Complexul Energetic Oltenia. Cei de la CEO și-au bătut joc de oameni dându-le acele amplasamente fără a avea infrastructura rutieră care în acte figurează ca și funcțională. La fel canalizarea și stația de epurare, care nu au funcționat niciodată. I-au păcălit pe oameni ca să se mute și de fapt aceste lucruri nu au fost funcționale”, a explicat Filip la Accent TV.

După finalizarea acestui proiect, orașul Rovinari nu va mai avea drumuri nemodernizate. “Noi le-am preluat de la ei, am făcut proiectele, am făcut studiul de fezabilitate și acum suntem în așteptare să semnăm finanțarea. Dacă vom semna și această finanțare, chiar rămânem fără niciun centimetru nemodernizat”, a spus Filip.

Vizualizări: 2,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: