Primăria Rovinari vinde obiecte de Crăciun

Administraţia locală din Rovinari a scos la vânzare numeroase articole de iluminat festiv pentru perioada de iarnă şi figurine decorative. Bunurile vor fi vândute în cadrul unei licitaţii publice cu strigare ce va avea loc miercuri, 12 decembrie, la sediul primăriei.

Primarul Robert Filip îi linişteşte pe cetăţenii oraşului. Spune că nu este vorba despre instalaţiile de iluminat festiv montate în această perioadă în oraş, ci de anumite echipamente de care nu mai este nevoie. „Se fac nişte casări. Și atunci trebuie să le valorificăm cumva. De aceea facem licitaţia, să scăpăm de anumite lucruri care nu mai sunt ok, nu mai sunt funcţionale. Am mai organizat o procedură, nu a venit nimeni. Am scăzut preţul, aşa se procedează. Pentru oraş, am mai cumpărat anul trecut, acum doi ani”, a declarat primarul oraşului Rovinari.

Echipamentele scoase la vânzare se ridică la câteva zeci de mii de lei. Primăria Rovinari va mai vinde în cadrul aceleiaşi licitaţii şi alte bunuri casate precum pompe, containere de gunoi sau stingătoare.

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: