Primăria Teleşti, pe primul loc la finalul turului

Turul sezonului regulat în Campionatul Primăriilor din Gorj la minifotbal a ajuns la final. Primăria Teleşti, campioana ediţiei inaugurale, este lider la final de tur, urmată de Primăria Motru şi Primăria Ţicleni. Echipele din Campionatul Primăriilor se pregătesc acum de meciurile din Cupa „Porcului”.

În runda cu numărul 7, desfăşurată în weekend, liderul Primăria Teleşti a bifat o nouă victorie, după un meci foarte disputat, cu Primăria Roşia de Amaradia. Teleşti, campioana ediţiei inaugurale din 2017, a condus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Camilian Floroiu şi Robert Manea, dar Roşia a revenit graţie reuşitelor lui Daniel Sorea şi Antonio Cotojman. Cu două minute înainte de final, tânărul jucător al celor de la Teleşti, Irinel Covrig, a marcat golul victoriei.

Cele trei puncte acumulate le-au permis celor de la Teleşti să încheie turul de sezon regular în faţa celor de la Primăria Motru. Aceasta din urmă a câştigat duelul cu Primăria Negomir, un duel mult mai echilibrat decât ar lăsa să se înţeleagă scorul de 8-3. Motru este vicecampioana ediţiei inaugurale şi câştigătoarea Cupei Primăriilor din acest an.

Ultima treaptă a podiumului la final de tur este ocupată de Primăria Ţicleni. Aceasta echipă este pe val şi a bifat o nouă victorie în meciul cu Primăria Stăneşti din etapa 7, scor 3-1. Acelaşi scor s-a înregistrat şi în duelul dintre Primăria Turburea şi Primăria Băleşti. Turburea încheie turul pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în faza de Play-off. (A.A.)

Rezultate, Etapa 7:

Primăria Stăneşti – Primăria Ţicleni 1-3

Primăria Băleşti – Primăria Turburea 1-3

Primăria Roşia de Amaradia – Primăria Teleşti 2-3

Primăria Negomir – Primăria Motru 3-8

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: