Mama unui copil cu handicap, pedepsită de primar

Conflictul dintre primarul comunei gorjene Albeni, Silviu Stan, și salariata Viorica Băltărețu, a căpătat nuanțe extrem de neplăcute în postul Crăciunului. Femeia a cerut o zi de concediu fără plată pe 18 decembrie, pentru a duce la un consult medical copilul care este încadrat în grad de handicap grav.

Pe fondul unui conflict care durează de circa doi ani, primarul a refuzat cererea fără explicații. “Baiatul meu este încadrat în gradul de handicap grav și nu poate să se deplaseze singur, fapt pentru care este necesar să îl insotesc. De sărbători știam că oamenii încearcă să fie mai buni, să se ajute, dar aici nu se poate nici măcar să îmi acorde o zi fără plata?! Este strigător la cer, în apropierea anului 2020, așa ceva pare cu adevărat ireal. După ce a scris pe prezenta cerere că nu se aproba, acest “om” mi-a spus de câteva ori în ședința de lucru că ar trebui să îmi fie rușine că cer așa ceva”, a scris salariata pe pagina de socializare.

Femeia se așteaptă la noi sancțiuni. A mai primit câteva, pentru care l-a acționat în judecată pe primar, ba chiar a câștigat un proces.

Conflictul dintre cei doi a fost mediatizat în toată țara, după ce Stan a scos salariata să lucreze pe holul instituției. Ionuț Silviu Stan a fost ales din partea UNPR, la europarlamentare a făcut campanie pentru Pro România, iar de câteva săptămâni a anunțat că se alătură PNL Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 3,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: