Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarii din Gorj, nevoiți să cumpere ace pentru seringi

Problema materialelor sanitare constituie una dintre deficiențele acestei campanii de vaccinare anti-Covid. Guvernul a lăsat în grija primarilor să se ocupe de achiziționarea seringilor, spirtului, dar și a vatei. De asemenea, personalul medical este o altă problemă care stă tot pe umerii edililor.

Primarul din Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, spune că a fost pus în situația în care a trebuit să cumpere ace pentru seringi. ”Au fost unele probleme cu lipsa acelor. Am băgat mâna în buzunar și le-am cumpărat noi. Problema este că nici pe acestea nu le găsești în farmacii. Am cumpărat 40 de ace, probabil că vom mai cumpăra și în alte zile. Și această etapă a doua de vaccinare ne-a prins nepregătiți din punct de vedere al cadrului legislativ, dar și din punct de vedere al materialelor sanitare care ar trebui să fie prezente în fiecare centru”, a spus Dănuț Birău, la Tv Sud.

Cu aceeași problemă se confruntă mai mulți primari ale căror localități pe care le conduc dețin un centru de vaccinare anti-Covid.

Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: