Primarii şi-au serbat onomastica la cheful oferit de Ion Călinoiu

Primarii din Polovragi şi Stejari şi-au petrecut ieri onomastica la petrecerea de sfârşit de an organizată de Consiliul Judeţean la un restaurant din Târgu Jiu. Ştefan Făsuescu şi Ştefan Lupu au onorat invitaţia la cheful care a început în jurul orelor 13.00, unde au primit şi agende, pixuri şi calendare. Primul a ajuns edilul din Polovragi.

Ştefan Făsuescu, primarul din Polovragi, ajunsese printre primii la petrecere, în timp ce edilul din Stejari se afla încă la serviciu. ”Am venit la petrecerea la care am fost invitaţi împreună cu consilierii judeţeni. Cu această ocazie am primit agende, calendare și câte un pix, iar din partea familiei o să văd ce o să primesc când voi ajunge acasă. Acasă mă aşteaptă atât fata, cât li fratele meu”, spune Ştefan Făsuescu. Tot în sânul familiei va petrece şi Revelionul, alături de nepoţica sa. ”Cei tineri merg să se distreze, iar noi avem grijă de nepoţică. În fiecare an trebuie să stea cineva cu ea. Eu nu am plecat niciodată de acasă de Revelion, de 58 de ani, iar de când am nepoţi nici atât”, a mai menţionat Ştefan Făsuescu. Deși cheful începuse, primarul Ștefan Lupu din Stejari se afla tot la serviciu, însă a promis că va onora invitația la chef. ”Apoi o să ajung acasă și o să mă întâlnesc cu familia și prietenii”, a menționat primarul. Acesta a fost destul de rezervat atunci când a venit vorba de cadourile primite. Nu a dorit să dezvăluie ce a primit din partea fiicelor, insistând asupra faptului că au o valoare sentimentală foarte mare. ”Sunt simboluri şi au valoare sentimentală. Şi o floare este un cadou valoros”, a menţionat primarul.

ONOMASTICA

Peste 5000 de gorjeni şi-au serbat ieri onomastica, zi în care a fost prăznuit Sfântul Ştefan. Astfel, în evidenţele Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei există în jur de 3200 de persoane cu prenumele de Ştefan, Fănică, Fane sau Ştefănuţ şi peste 1650 de femei ce poartă numele Ştefania,  Ştefana şi Fănica.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: