Primărița care a schimbat partidul, pusă la zid de fostele colege

Și-a trădat partidul și este dur criticată de fostele colege. Este cazul primăriței din Bumbești-Pitic, Irina Cojocaru, fosta președinta organizației de femei a PNL Gorj. 

După ce ieri s-au afișat cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și nu știa din partea cărui partid va candida pentru un alt mandat, se pare că noaptea a fost un sfetnic bun, iar Irina Cojocaru a luat decizia, iar astăzi a fost prezentată ca făcând parte din echipa PSD.

Gestul primăriței a stârnit un val de reacții din partea fostelor colege de la PNL.

"PSD Gorj își retrage "cadrele" din PNL. Irina Cojocaru încheie urât colaborarea cu echipa liberală și nu știu cu ce curaj va mai privi în ochi vreun om de calitate! 

Cu fiecare PSD-ist plecat, cu atât suntem mai aproape de oameni și de victorie!", este reacția Gabrielei Târsu, secretar general al PNL Gorj.

Și vicepreședinta organizației de femei a PNL Gorj, Elena Crăc, a pus-o la zid pe primărița care a trădat cu câteva luni înainte de alegeri: "Indiferent de cariera politică viitoare, ați convins un județ întreg că nu aveți principii și nici coloană vertebrală. Ne vedem în campanie, la Bumbești-Pițic!".

Au fost mai multe mesaje postate de membrele organizației de femei, cu scopul de a condamna public gestul primăriței.

"Irina Cojocaru nu ai putut ține pasul cu noi!

Gestul dumneaei de azi, de a face un pas în spate, spre liga a doua a politicii, spre partidul roșu, a cărui unică performanță, timp de aproape 34 de ani, este că a tras Gorjul înapoi, va fi taxat ca atare de cetățenii din Bumbești Pițic, la alegerile locale din 9 iunie", a scris Delia Răuț, prim-vicepreședinte al organizației de femei a PNL Gorj.

Vizualizări: 3,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: