Primăriţa de la Ţânţăreni, acuzată de furt

Primarul comunei Ţânţăreni, Maria Vasilescu, a fost acuzată că a sustras nişte acte care aparţineau unei reprezentante a comisiei de votare, membră PDL Gorj. Poliţia s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a cerceta situaţia însă până la urmă nu a fost nicio măsură.

Alegătorii din comuna Ţânţăreni au asistat ieri la un scandal de proporţii între primăriţa Maria Vasilescu şi Anişoara Bălăceanu, reprezentanta PDL Gorj şi membră a comisiei de votare. Aceasta din urmă a acuzat-o pe primăriţă că i-a sustras nişte hârtii din geanta personală. „Fiind în secţia de votare, Maria Vasilescu a venit cu cafea şi cu 10 pahare, eu scriam o listă cu cetăţenii care au participat la vot, dar ea a venit întinsă la mine, mi-a deschis geanta şi mi-a sustras listele şi le-a băgat pe foc”, a declarat Anişoara Bălăceanu.

Chiar dacă primăriţa nu avea voie să pătrundă în secţia de votare aceasta a pătruns de mai multe ori nejustificându-şi prezenţa şi nici fapta. „Am intrat în secţia de votare şi am văzut că reprezenta PDL scria o listă cu cetăţenii care veneau la vot, am avertizat-o după care i-am luat foile şi i le-am băgat pe foc”, a declarat Maria Vasilescu, primarul comunei Ţânţăreni.

Poliţia a fost sesizată imediat, mai multe echipaje deplasându-se la faţa locului însă până în acest moment nu a fost luată nicio măsură. „Am fost sesizaţi că în comuna Ţânţăreni primarul comunei a intrat în secţia de vot şi a sustras actele unuia din membrii comisiei după care le-a ars, noi în acest moment continuăm cercetările în acest caz”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt ai IJP Gorj.  Pe lângă acest accident nici organizarea nu a fost tocmai pe placul alegătorilor aceştia fiind nevoiţi să stea ore în şir la uşa secţiei de votare pentru a-şi putea exprima dreptul la vot. „Asta-i organizare, că e coadă de..... trebuie să stăm o grămadă aici ca să putem intra”, a declarat unul dintre participanţii la vot.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: