Primarul Andronescu face bani din meseria de veterinar

Ion Andronescu este cel care povesteşte astăzi lucruri din viaţa sa. Acesta se află în fruntea primăriei Dănciuleşti deja de două mandate, dar în timpul liber are grijă de animalele alegătorilor. Primarul spune că astfel îşi mai rotunjeşte veniturile.

Tehnician veterinar de profesie, primarul Andronescu mai are grijă şi în ziua de azi de animalele vecinilor săi, dar şi de ale sale.

Andronescu ea terminat Liceul agro-industrial din Craiova devenind tehnician veterinar. Pasionat de această latură, primarul mai practică şi astăzi meseria sa de bază. „Sigur că mai pun în practică ce am învăţat, eu am grijă de animalele din gospodăria mea şi nu numai. Mă mai cheamă şi vecinii. Mai fac un ban că din salariul meu de 17 milioane ca primar nu am prea mari posibilităţi”, a declarat Ion Andronescu.

COPII TALENTAŢI

Familist convins, primarul Andronescu are grija ca cei doi copii minori să nu ducă lipsă de nimic. „Am un băiat şi o fetiţă. Băiatul mai are un pic şi termină şcoala generală şi studiază orga la Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu iar fetiţa am văzut că are şi ea înclinaţii tot spre muzică. Am zis să-i îndrum să mai facă şi altceva pe lângă şcoală că nu se ştie cum ai nevoie în viaţă”, a declarat Ion Andronescu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: