Primarul Bucurescu, foc şi pară: Îmi pun ştreangul de gât!

Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, este foc şi pară după ce senatorul Scarlat Iriza a cerut să fie întrerupte lucrările la drumul ce leagă satele Miculeşti de Ploştina. Asta pentru că reabilitarea acestui tronson este realizată de firma lui Ion Iordache. Bucurescu a explicat, la Radio Infinit, că a obţinut finanţarea stând în genunchi pe holurile Consiliului Judeţean.

Reporter: Cum comentaţi declaraţia domnului Scarlat Iriza?

Sorin Bucurescu: Nimeni nu m-a ajutat! Singurii care m-au ajutat la acest drum a fost actualul preşedinte al Consiliului Judeţean şi actualul director al Complexului Energetic Oltenia. Vizavi de banii aduşi, în rest nimeni nu a contribuit cu absolut nimic, cu vreun leu, fie el deputat sau senator.

Rep.: Mai spunea domnul Iriza că lucrările ar fi de proastă calitate. Aţi verificat acest lucru?

S.B.: Vizavi de calitatea drumului, nu vreau să spun ca aceşti oameni să lase prostiile deoparte, pentru că, dacă nu ar fi această firmă din Turceni, pe care eu, personal, o urmăresc permanent pas cu pas, nu ar avea ce comenta. Lucrarea este de calitate şi îmi asum ceea ce spun. Sunt în fiecare zi acolo. Nu stau la televizor şi stau pe drumul care face legătura Miculeşti-Ploştina. Deci lucrarea este de calitate. S-a făcut infrastructură aşa cum trebuie, de nota zece. S-au făcut acele săpături, acele drenuri. Acum că a venit Iordache, da, este printre puţinii din judeţul Gorj care face lucrări de calitate. Şi când spun acest lucru, îmi asum cu toată responsabilitatea.

Rep.: Ce veţi face dacă se taie finanţarea pentru acest drum?

S.B.: Păi când se va tăia finanţarea la acest drum înseamnă că eu mă duc şi îmi pun ştreangul în dealul Miculeştiului, dacă domnul Scarlat Iriza poate să scoată asemenea cuvinte. Păi eu am lucrat în genunchi şi am făcut tot ce au vrut ei. În genunchi am stat pe holurile Consiliului Judeţean şi la toţi. Se spune că e bine să stai în genunchi în faţa unei femei. Eu am stat în genunchi în faţa bărbaţilor. Şi-acum să vină să-mi spună că-mi taie investiţia la acest drum? Vise, taică, vise! Turceni, Bolboşi, Drăgoteşti. Noi suntem legaţi de municipiul Motru. Acolo este spital, farmacie, pompieri. Noi suntem legaţi de acest drum către municipiul Motru.

Rep.: Deci nu ne putem aştepta să fie sistate lucrările şi finanţarea blocată?

S.B.: Nu există altă variantă decât ca acest drum să fie finalizat de această firmă care lucrează destul de corect, bine şi va trebui să fie finalizat cât mai repede. Exclus altă discuţie! Acela care spune că va tăia banii, să taie banii care se duc în alte părţi, pe la utilaje, alte părţi, nu de la acest drum de care beneficiază zeci de mii de oameni, nu numai locuitorii comunei Slivileşti. Noi, primarii, suntem buni numai să aducem voturi, ne folosesc atunci în campanie şi după aceea nu mai suntem întrebaţi de nimeni nimic.

Vizualizări: 11,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: