Primarul de la Runcu, în cărţi pentru Târgu Jiu. „Stă cel mai bine”

Florin Cârciumaru este decis să-l convingă pe primarul Adi Câmpeanu să candideze la Târgu Jiu, dacă acesta va sta bine în sondajul pe care îl face PSD în această perioadă. Liderul organizaţiei judeţene a PSD susţine că edilul din Runcu stă cel mai bine din punct de vedere administrativ şi politic dintre cei care îşi doresc să candideze pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu. „Mergând pe orgolii, am mai păţit-o”, a fost mesajul lui Cârciumaru, care a recunoscut că o astfel de decizie ar agita spiritele în interiorul partidului.

Preşedintele PSD Gorj a recunoscut că a inclus în sondajul pentru desemnarea candidatului şi numele primarului de la Runcu. Florin Cârciumaru a şi motivat această decizie: „Este primarul nostru şi stă cel mai bine din punct de vedere administrativ. Din punct de vedere politic, are cel mai bun scor la ultimele alegeri şi celelalte alegeri care au avut loc demonstrează că, din punct de vedere politic, stă foarte bine în comunitatea lui şi probabil că poate fi transferat acest scor şi la nivel de municipiu. Dacă va sta pe o poziţie foarte bună în sondaj, găsim noi soluţii să-l convingem şi să-l lămurim să mergem mai departe cu susţinerea noastră”.

O eventuală desemnare a lui Adi Câmpeanu drept candidat la Târgu Jiu ar provoca tensiuni în partid, recunoaşte Florin Cârciumaru, dar acesta îndeamnă colegii să renunţe la orgoliile care i-au făcut să piardă Primăria Târgu Jiu. „Au fost certuri în PSD şi vor fi certuri. Este o organizaţie mare. Aşa se întâmplă într-un partid atât de mare. Dar găsim soluţii de calmare, de conciliere. Indiferent dacă individual ai o valoare mare, în lupta politică, fără susţinerea partidului, nu reuşeşti. Până la urmă, mergând pe orgolii, am mai păţit-o şi cred că au conştientizat şi cei care sunt în conducerea organizaţiei de la municipiu şi de la judeţ, pentru că au fost multe greşeli în campania trecută. Pe lângă asta, şi orgolii, şi l-au lăsat descoperit pe domnul Aurel Popescu. N-am sesizat acest lucru la vremea respectivă. Am învăţat din greşeli”, a transmis Cârciumaru, la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: