David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a ales ce va face când va fi mare!

David Măruță este deja o mică vedetă pentru că apare alături de părinții săi și de sora sa Eva la anumite evenimente sau în videoclipuri. Chiar dacă nu are mai mult de 12 ani, David spune că știe deja ce va face în viață. 

La o vârstă destul de fragedă, David Măruță pare că știe deja ce va face când va fi mare. Fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă s-a întors din primul său cantonament de fotbal și spune că va fi un mare fotbalist. 

Deocamdată are doar 12 ani și este legitimat la juniorii celor de la Rapid, club patronat de Dan Șucu. 

Andra și Cătălin Măruță au trecut prin momente emoționante. Fiul lor a mers în primul său cantonament de fotbal unde puștiul a învățat multe lucruri în cele câteva zile în care a fost plecat. „David acum e în cantonament. A învățat să își spele singur hainele. Ceea ce mi s-a părut genial și foarte tare. Cum spălăm practic hainele în cantonament”, a spus Cătălin Măruță.

La scurt timp, după ce s-a întors din cantonament, David Măruță a făcut o postarea prin care a vorbit despre întreaga sa experiență. Se pare că, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a avut parte de câteva zile pline de antrenamente intense, meciuri frumoase și lecții prețioase și e hotărât să devină fotbalist. 

”Primul meu cantonament și nu pot să vă spun cât de fericit sunt că am făcut parte din această experiență extraordinară! Antrenamente intense, meciuri frumoase și lecții prețioase – despre asta a fost vorba săptămâna asta! Aventura asta mă duce mai aproape de visul meu”, a scris Măruță junior la revenirea din cantonament.

Încă din primii ani de viață, David Măruță a fost pasionat de fotbal. Fiul Andrei a decis să-și înceapă cariera la Rapid, clubul finanțat de Dan Șucu. 

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: