Primarul de la Săcelu insistă să preia stațiunea: Știe și ministrul

Gheorghe Dumitrelea, primarul comunei Săcelu, spune că a purtat discuţii şi cu reprezentanţi ai guvernului şi speră să aibă parte de un răspuns afirmativ.

îşi doreşte să preia baza de tratament, care momentan aparţine Complexului Energetic Oltenia (CEO). Edilul transmite că acest pas ar ajuta comuna Săcelu şi că baza de tratament ar fi supusă unui proces de modernizare.

 

 „Într-adevăr suntem în discuţii cu reprezentanţi ai guvernului, ştim foarte bine că acest obiectiv aparţine Complexului Energetic Oltenia, dar, totodată, acel plan de restructurare obligă CEO să elimine aceste obiective pentru care nu are codul CAEN şi pentru care nu poate efectua aceste servicii. Într-adevăr, avem promisiunea că această bază de tratament va fi predată ori unui minister de resort, ori administraţiei locale. Sper că acest vis al meu să se împlinească, iar această bază de tratament să fie pusă la dispoziţie pentru a putea fi modernizată şi comuna Săcelu să ia o nouă amploare. Şi domnul ministru, Virgil Popescu, este de acord şi ştie situaţia”, a transmis Gheorghe Dumitrelea într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: