Primarul din Căpreni renovează primăria

Primăria Căpreni intră în renovare încă din prima parte a anului viitor, în luna ianuarie a anului 2015 fiind scoasă la licitaţie lucrarea. Primarul localităţii, Emil Cătănoiu, spune că va fi un proiect amplu de extindere, dar şi de modernizare a clădirii. „Mi-am propus anul viitor să amenajez primăria cu curte cu tot, alei, extindere, împrejmuire, holul de jos şi casa scărilor, dar şi toaletele interioare. Proiectul este făcut, urmează să scoatem lucrarea la licitaţie în ianuarie”, a declarat Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni.

Valoarea investiţiei este de 500.000 lei din bugetul propriu la care se adaugă unele sponsorizări, spune primarul localităţii. De altfel, Cătănoiu spune că a venit rândul primăriei după ce anul care se apropie de sfârşit a fost destinat în mare parte lucrărilor la bisericile din satele aparţinătoare. „Am avut lucrări de investiţii la trei biserici din Căpreni, Cornetu şi Bulbuceni, am pietruit un drum de doi kilometri la Bulbuceni, acum pietruim un drum la Cornetu. Drumul din Dealu Spirei a fost pietruit şi reamenajat fiind afectat de ploile din primăvară-vară. Pentru acest drum am primit sprijin de la Guvern 1.547 litri de motorină, este drumul care face legătura între satele Căpreni şi Dealu Spirei”, a explicat primarul.

Lucrările la biserici au costat în jur de 60.000 lei, iar drumul pietruit de la Cornetu aproape 80.000 de lei. Lucrările de modernizare a primăriei au termen de execuţie patru luni.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: