Vezi unde petrece Cârciumaru sărbătorile de iarnă

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va petrece sărbătorile de iarnă în familie. Acesta a declarat că de Crăciun va merge în comuna Negomir pentru a fi alături de mama lui, iar Anul Nou îl va petrece alături de cetăţeni în Piaţa Prefecturii.

 „Crăciunul îl voi petrece alături de mama mea, alături de prieteni şi de neamuri în satul Ursoaia, comuna Negomir. De această dată fata mea nu va veni, îşi desfăşoară activitatea la o bancă din Timişoara şi după cum ştim cu toţii, au un program destul de dificil şi de această dată de Crăciun va rămâne în Timişoara şi va veni acasă de Anul Nou”, a mărturisit primarul din Târgu Jiu.

Cum era şi firesc, Cârciumaru a spus că a tăiat şi el un porc de Crăciun şi a pregătit produse tradiţionale pentru fata stabilită în Timişoara. „Fata a fost prezentă în week-end la Târgu Jiu şi şi-a luat tot ce îi trebuia pentru un Crăciun la ea acasă. Bineînţeles că am tăiat şi noi un porc acum câteva zile aşa că totul este pregătit să vină Crăciunul”, a spus primarul Cârciumaru. 

Noaptea dintre ani îl va găsi pe primarul Cârciumaru alături de cetăţeni, acesta oficiind ca în fiecare an căsătoriile de la Poarta Sărutului. „Revelionul, ca de obicei, îl voi face în Târgu Jiu, lângă cetăţeni pentru că în afară de programul pe care îl avem în Noaptea de Revelion cu focul de artificii şi ciocnirea şampaniei cu cetăţenii în faţa Prefecturii, primarul trebuie să fie prezent şi la oficierile care au loc la Poarta Sărutului. Din informaţiile pe care le am, cel puţin la nivel de intenţie, până în momentul de faţă sunt 13 perechi de tineri care au solicitat acest lucru. În noaptea de Revelion, de obicei oficiem în jur de 20 de căsătorii”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul Municipiului Târgu Jiu. 

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: