Moş Crăciun a ajuns la Andrei, Lavinia şi Darius. Vă mulţumim!

Trei copii din comuna Băleşti – Andrei, Lavinia şi Darius Ionaşcu - au primit ieri cadourile dăruite de oameni cu suflete frumoase, prin intermediul ziarului Pandurul. Copiii care nu ştiau că Moş Crăciun există au primit ieri alimente, dulciuri, fructe, jucării, haine, ghetuţe, medicamente şi rechizite. Andrei Ionaşcu, băiatul cel mare, a primit de la Moş Crăciun mingea de fotbal mult dorită, iar fata cea mare, Lavinia, a primit un telefon mobil, ghetuţe şi multe jucării. Cel mic, Darius, nu s-a putut dezlipi de un laptop de jucărie şi bineînţeles a mâncat cu poftă din dulciurile primite. Cititorii ziarului Pandurul au răspuns pozitiv campaniei noastre, astfel că le-am putut dărui acestor copilaşi zâmbete de sărbători şi mai ales o masă îmbelşugată.

Moş Crăciun a ajuns ieri în casa sărăcăcioasă a familiei Ionaşcu din Băleşti. Cei trei copiii, Lavinia de 13 ani, Andrei de 12 ani şi Darius de 3 anişori abia şi-au putut stăpâni emoţiile când au văzut plasele cu daruri de la Moş Crăciun. Andrei, bărbatul familiei, aşa cum îi spune mama, a primit exact ce i-a cerut moşului, o minge de fotbal nou nouţă. Oameni cu suflet mare i-au dăruit lui Andrei mingea, i-au dăruit geacă groasă de iarnă, ghete şi rechizite. Andrei mergea la şcoală pe timp de iarnă în trening şi adidaşi. „Le mulţumesc mult celor care mi-au dăruit hainele, cărţile, îmi place la şcoală şi acum pot spune că am tot ce îmi trebuie”, a spus Andrei emoţionat. Dintre toate cadourile primite, Andrei s-a arătat cel mai interesat de un atlas de biologie.

ionascu_brad

Lavinia, fata cea mare a familiei, a primit jocuri specifice vârstei, a primit ghetuţe, geacă, haine şi un telefon mobil. Lavinia îi ceruse moşului un telefon cum au colegele ei la şcoală, aşa că o persoană cu suflet mare din Bucureşti i-a împlinit Laviniei dorinţa. Îmbrăcată într-una din gecile primite în dar, Lavinia ne-a spus că niciodată nu a avut ceva mai călduros pe ea. „Îmi place mult telefonul, îmi plac ghetele şi nu vreau să le murdăresc. Moşul nu ne-a mai adus niciodată atât de multe cadouri. Mulţumesc oamenilor care mi-au dat aceste lucruri”, a spus Lavinia Ionaşcu.

Şi localnicii le-au dus daruri

Mezinul familiei, Darius Ionaşcu, a fost pur şi simplu simpatic. Mama lui ne-a povestit că de câteva zile nu se mai poate dezlipi de portocalele şi bananele primite în dar de la alţi localnici. Darius a mâncat ieri cu poftă un corn cu ciocolată, dar şi bananele dăruite de cititorii ziarului Pandurul. Darius a primit şi el o minge de fotbal, dar şi un laptop de jucărie de care nu s-a mai despărţit pe parcursul vizitei. Pe Darius l-am îmbrăcat într-o geacă groasă de iarnă şi o căciulă călduroasă. Nu ne-a putut spune decât „Mulţumesc”, preocupat fiind de cadourile primite în dar. Micuţii au anul acesta şi brăduţ, dar şi bomboane să pună în el. Tot cititorilor le mulţumim pentru asta.

ionascu_cadouri

Oameni frumoşi

Cei trei copii ai familiei vor avea anul acesta ce pune pe masa de sărbători datorită vouă, cititorilor noştri. Mulţumim unui suflet frumos din Bucureşti care le-a dăruit micuţilor alimente, dulciuri, fructe, îmbrăcăminte, jucării şi bani. Mulţumim şi celor care, citind articolul din ziar, au mers personal la copii pentru a le înmâna bani, fructe şi dulciuri. Vă mulţumim din suflet tuturor. Mama, Simona Ionaşcu, a fost ieri în oraş să cumpere carne de porc pentru sărbători, pentru a pregăti micuţilor preparatele tradiţionale. Andrei a profitat de vizita la oraş pentru a-şi mai cumpăra haine cu banii primiţi în dar de la oameni cu suflet bun. „După ce a apărut povestea noastră în ziar, au venit foarte mulţi oameni la poartă şi ne-au adus dulciuri, banane şi portocale. A mai venit un om care ne-a dat câte două milioane lei de fiecare. Eu m-am dus cu mama în oraş şi mi-am cumpărat haine”, a spus Andrei Ionaşcu. I-am lăsat pe cei trei copii în aceeaşi casă dărăpănată, alături de mama, bunica şi unchiul lor. I-am lăsat ducând în casă plasele pline de cadouri. I-am lăsat un pic mai fericiţi şi mai plini de speranţă că de acum Moşul va ajunge şi la ei în fiecare an.

ionascu_andrei_minge ion_minge

Vizualizări: 282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: