Moş Pandurul a ajuns la cei cinci fraţi necăjiţi din Rovinari

Cei cinci copii ai Feliciei Fierăscu şi lui Vasile Leucă din Rovinari au primit luni vizita lui Moş Pandurul. Reporterii le-au dus în dar fetiţei nou-născute, Alexiei, lui Albert, Robert şi Silviu, darurile sosite la redacţie trimise pentru ei de cititorii ziarului şi persoanele publice care au sprijinit campania din acest an. Cei mici s-au bucurat enorm de cadourile pe care le-au primit. Era normal ca anul acesta să nu fie uitaţi de Moşul, pentru că au fost cuminţi.

N-au vrut de la Moş Crăciun decât jucării. În schimb, pe lângă jucării au mai primit hăinuţe şi încălţăminte, dulciuri, alimente, fructe, suc şi multe alte lucruri care le-au adus un strop de fericire, acum în preajma sărbătorilor de iarnă. Îl aşteptau cu nerăbdare pe prea bătrânul moş, asta pentru că în ultimii ani nu a prea trecut pe la ei. Fiecare şi-a primit pungile cu cadouri, ochii sclipindu-le de bucurie. Dacă la început au fost mai sfioşi, ulterior nu mai ştiai care şi ce a primit asta pentru că la un moment dat toate jucăriile erau amestecate, fiecare bucurându-se şi de ce au primit în dar ceilalţi fraţi. Alexia în vârstă de doi anişori a fost, poate, cea mai entuziasmată dintre toţi. Dacă până acum doar ne-a gângurit ceva atunci când îi adresam o întrebare, acum a putut spune că îi place muzicuţa pe care a primit-o pe care nu a mai lăsat-o din mână decât atunci când a trebuit să mai verifice alte cadouri pe care le-a primit. Silviu Andrei, cel mai mare dintre fraţi, a fost cel mai sfios, asta poate şi pentru faptul că voia să-i vadă fericiţi mai întâi pe frăţiorii săi. Pentru că este la şcoală, în clasa a II-a, a primit în dar şi un mic birou cu un scăunel, dăruit de către viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Iulia Vână. Tot de la Iulia Vână a primit şi un trenuleţ cu şină de jucărie.

Cadouri_Rov

Chiar dacă încă se află la incubator la maternitatea unui spital din Craiova, mezina familiei de doar 3 săptămâni, născută prematur la 7 luni, a primit şi ea cadouri de la Moş Pandurul. Albert şi Robert, de 4 şi 5 anişori, au primit şi ei tot ce şi-au dorit mai ales că au fost cuminţi.

Părinţii lor, Felicia Fierăscu şi Vasile Leucă, au mulţumit cititorilor Pandurul care au trimis daruri pentru copiii lor. “Le mulţumim tuturor pentru tot ce ne-au oferit. Era foarte greu fără acest sprijin să le putem oferi ceva de sărbători. Acum au tot ce le trebuie, pentru că moşul a fost darnic. Sunt cu siguranţă cele mai fericite sărbători pentru copiii noştri”, a spus Vasile Leucă.

bucurosi_de_cadourile_primite_rov

Nu le mai plouă în casă

Moş Pandurul nu putea să ajungă la cei cinci fraţi necăjiţi din Rovinari fără sprijinul cititorilor ziarului şi nu numai care au donat hăinuţe, jucării, alimente, bani şi chiar produse de curăţenie. Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să aducem un strop de bucurie pe chipurile acestor copii care aveau nevoie de sprijin astfel încât să simtă magia sărbătorilor de iarnă. O implicare majoră în acest caz a avut-o şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Robert Filip, care a reuşit să strângă banii necesari pentru a repara acoperişul blocului în care cei 5 copiii trăiesc împreună cu părinţii lor. Pentru că locuiesc la etajul 4 mereu le ploua în casă. Problema a fost soluţionată la sfârşitul săptămânii trecute. Vă mulţumim!

copil_laptop_birou

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: