Primarul din Lelești îşi mărită fata

Un alt eveniment, poate cel mai emoționant, este pe cale să se petreacă în familia primarului în mai puțin de o lună.

Marian Rotaru, primarul comunei Lelești, a sărbătorit aseară alături de localnici Sărbătoarea Florii de Tei. Anul acesta, primarul Marian Rotaru a sărbătorit mai cu foc ca anul trecut pentru că a câștigat încă un mandat în fruntea localității. Ansamblul Profesionist ”Doina Gorjului” a fost cel care i-a încântat pe cei prezenți la sărbătoarea teiului. ”Acum șase ani, cam în aceeași perioadă, căutam împreună cu Tapotă, care lucra în primărie, un loc unde să ținem un spectacol. Așa am dat peste această minunăție a naturii, pădurea de tei, și am hotărât să sărbătorim în fiecare an floarea de tei care ne îmbie cu acest miros absolut mirific. De șase ani particip alături de familie, prieteni, neamuri, ne distrăm și ne bucurăm de această floare care face minuni mai ales iarna”, a spus primarul Marian Rotaru.

Cei prezenți la sărbătoare au avut posibilitatea să culeagă flori de tei, cu condiția să nu rupă crengile. Primarul Rotaru a renunțat la a se mai cățăra în copaci apelând la ajutorul prietenilor. ” Cei care vor să culeagă o pot face doar să nu se rupă crengile. Cei tineri se urcă și le aruncă și celor mai în vârstă. Când eram mai tânăr mă încumetam să escaladez și eu copacii acum însă nu mă mai ajută fizicul, îi las pe alții mai tineri să se cațere și îmi dau și mie flori să am și eu la iarnă”, a mărturisit Rotaru.

Se mărită fata

La jumătatea lunii iulie, primarul Marian Rotaru, va avea parte de un eveniment și mai important, poate cel mai important. I se mărită fata religios după ce anul trecut aceasta și-a unit destinele cu alesul inimii doar în fața ofițerului de stare civilă. ”Pe 14 iulie am nuntă religioasă cu fata și până atunci trebuie să-mi încarc bateriile. Am noroc că nu am copii cu fițe, cu ifose, se mărită la biserica din Lelești, nu vrea ceva sofisticat. Va fi ceva tradițional, ca la noi la Lelești”, a mărturisit primarul Rotaru. Imediat după nunta fiicei, Rotaru va pleca într-un bine meritat concediu alături de soție și băiat. ”Sper să pot să îmi iau soția și băiatul să plecăm undeva unde să mă refac după atâta agitație din campanie”, a adăugat primarul.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: