Primarul Filip, campanie de recrutare pe Facebook. Își caută consilier

Primarul din Rovinari,  Robert Filip, organizează interviu/preselecție pentru ocuparea  unui post în cabinetul său de primar. 

Cei interesați trebuie să aibă și idei de proiecte pentru înfrumusețarea orașului.

”Persoanele interesate pentru ocuparea postului de natură contractuală vacantă de consilier personal, în cadrul Compartiment Cabinet Primar, trebuie sa fie absolvenți de studii superioare, absolvite cu diplomă de licență. 

Persoanele interesate în vederea ocupării funcției de natură contractuală vacantă de  consilier personal, în cadrul Compartiment Cabinet Primar, depun în perioada 6 octombrie 2022 -  14 octombrie 2022, ora 16.00, la sediul Primăriei Orașului Rovinari, din oraș Rovinari, str. Florilor, nr. 2, județ Gorj, Compartiment Centrul de Informare a Cetățeanului, Registratură. (…) În data de 18 octombrie 2022, ora 10.00, va avea loc un interviu cu fiecare dintre candidați. 

Interviul va consta în susținerea/argumentarea de idei și proiecte de dezvoltare economică și înfrumusețare  a orașului Rovinari”, anunță primarul pe pagina de Facebook, acolo unde menționează și toate documentele pe care trebuie să le aibă viitorul candidat.

Vizualizări: 1,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: