Primarul Florin Cârciumaru i-a făcut fiicei sale nuntă ca-n filme

Eugenia Cârciumaru, fiica primarului Municipiului Târgu-Jiu Florin Cârciumaru, şi-a unit destinele sâmbătă în faţa lui Dumnezeu cu alesul inimii Radu Cătălin Călinoiu. La începutul lunii februarie aceştia au spus „Da”, în faţa ofiţerului de stare civilă, care a fost chiar socrul mic. Florin Cârciumaru a organizat nunta fetei în stilul american, astfel că şi-a condus fiica la altar, iar cununia a fost oficiată de Mitropolitul Olteniei. Petrecerea a avut loc pe insuliţă, unde au fost invitaţi sute de persoane, cărora le-au cântat numai cântăreţi celebri.

Căsătoria religioasă a Eugeniei Cârciumaru cu Radu Cătălin Călinoiu a fost programată sâmbătă la ora 15.00 la Biserica Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel de pe Calea Eroilor din Municipiul Târgu-Jiu. Cu puţin înainte de ora stabilită la biserică a ajuns Mitropolitul Olteniei Înalt Prea Sfinţitul Irineu, care împreună cu un sobor de preoţi din Târgu-Jiu urma să oficieze căsătoria religioasă a celor doi tineri. La scurt timp a ajuns la biserică şi alaiul de nuntă în frunte cu tineri care urmau să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu.

Maşină cu „Tineri căsătoriţi“

Eugenia Cârciumaru, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de voal crem a coborât dintr-o limuzină Mercedes şi a fost întâmpinată de tatăl său. După ce au sosit toţi invitaţii, aceştia au intrat în biserică unde i-au întâmpinat pe miri. Nouă domnişoare de onoare îmbrăcate toate în rochii verzi şi nouă cavaleri în frac au deschis calea tinerilor spre uşa lăcaşului de cult. Înainte au intrat naşii, iar apoi Radu Cătălin Călinoiu, împreună cu mama lui. Eugenia Cârciumaru a fost condusă la altar de către tatăl ei, Florin Cârciumaru. „Am emoţii, dar mă simt foarte bine. Sunt bucuros că trec printr-un astfel de eveniment. Pentru fiecare dintre noi, căsătoria copiilor constituie un eveniment deosebit, o bucurie enormă. Sunt emoţiile evenimentului”, a spus primarul. Tradiţia spune că mirele este condus la altar de către naşă, iar mireasa de naş, însă de această dată nu s-a întâmplat asta. Trena rochiei a fost ţinută de doi copilaşi. Slujba de cununie a durat aproximativ o oră, iar când au ieşit din biserică tinerii au dat drumul la doi porumbei albi. După ce au făcut câteva poze cu nuntaşii, Geta şi Cătălin s-au urcat într-o maşină roşie decapotabilă cu numere speciale „JUST MARRIED. CĂLI & GETA” şi  „TINERI CĂSĂTORIŢI” şi s-au deplasat în Parcul Central, unde au făcut fotografii sub Poarta Sărutului. Mireasa a declarat aici că organizarea a fost foarte bună şi totul a ieşit aşa cum şi-a dorit. „A ieşit foarte bine. Aşa cum ne-am dorit să fie, soare un pic de nor. Totul a ieşit perfect şi soţul meu ştie asta. Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit. Organizarea a una bună, la care au participat foarte multe persoane, noi, părinţii, domnişoarele de onoare, foarte multă lume. Ideea a fost a mea şi a soţului. A ieşit bine şi emoţiile ne-au trecut cât de cât”, a spus mireasa.

Ginerele se gândeşte şi la copii, dar au aşteptat să treacă şi cununia religioasă.  Câţi, nu se ştie. „Ne-am gândit şi la copii vă daţi seama. Încă nu ştim unul, doi, cât o vrea Dumnezeu”.

1400 de invitaţi

După plimbarea prin Parcul Central, miri împreună cu nuntaşii au mers la restaurantul de pe insuliţa de la Jiu unde au primit invitaţii. Meniul a fost unul special. Nuntaşii au servit un aperitiv foarte bogat, ruladă din peşte cu sos, friptură de ceafă de porc şi de pui, sarmale cu turtă şi ardei iute, fructe de mare, piept de pui umplut cu nuci, dar şi alte specialităţi culinare. La nunta au venit aproximativ 1400 de persoane, iar parcarea a fost neîncăpătoare pentru sutele de maşini.  Invitaţii au petrecut până spre dimineaţă pe acordurile Formaţiei Tapotă şi ai invitaţilor speciali, Niculina Stoica, Maria Loga şi Constantin Măgureanu. Printre invitaţi au fost Cătălin Măruţă şi Andra, care a şi cântat..  Tinerii căsătoriţi vor merge la Timişoara, unde sunt stabiliţi.

Galerie foto













Vizualizări: 3,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: