Primarul Marcel Romanescu a primit colindători de la CSM Târgu Jiu

Handbalistele junioare şi senioare de la CSM  Târgu Jiu i-au făcut vineri o surpriză primarului Marcel Romanescu mergând la colindat chiar în biroul edilului. Primarul a recunoscut apoi pe facebook că se mândrește cu noul Club Sportiv Municipal din Târgu Jiu şi cu ceea ce au realizat sportivii clubului în mai puţin de un an.

Primarul Marcel Romanescu a fost colindat de mai mulţi sportivi la final de an, cu ocazia Sărbătorilor care se apropie. Majoritatea sportivilor care au reuşit mari performanţe în acest an au ţinut să fie prezenţi cu un colind pentru edilul municipiului şi pentru membrii Consiliului Local, primăria ajutând foarte mult fenomenul sportiv de masă în acest an prin modernizarea multor baze sportive din Târgu Jiu şi construirea unora noi. 

Cea mai mare surpriză pentru primarul municipiului a venit însă de la handbalistele CSM Târgu Jiu care au sosit în două grupuri mari, junioare şi senioare, alături de antrenori, chiar în biroul primarului şi au cântat colinde. Marcel Romanescu a recunoscut că CSM Târgu Jiu este cel mai frumos proiect  la care a contribuit de la alegerea ca primar: ”Este cel mai frumos proiect de când sunt primar! Îl voi duce la capăt cu toate blocajele care se creează. A fost o zi extraordinară, care mi-a mai oferit o surpriză: am primit vizita sportivilor de la CSM Târgu Jiu. O adevărată familie a sportivilor din orașul nostru, membri ai unor echipe ce se dovedesc din ce în ce mai puternice și care ne aduc rezultate peste așteptări. Felicitări, copii! Ne-ați adus nenumărate bucurii în acest an, iar acest lucru ne obligă să vă acordam o atenție deosebită, să vă oferim toate condițiile de care aveți nevoie. Succes tuturor!”

Edilul a fost colindat de sportivii pe care i-a și premiat pentru activitatea desfășurată în ultimele luni. CSM Târgu Jiu a început activitatea de mai puţin de jumătate de an dar are peste 200 de sportivi care activează, pe diferite categorii de vârstă, la echipe de handbal și baschet. 

Galerie foto


Vizualizări: 788

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: