Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul Romanescu are un nou consilier

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, are un nou consilier. Este vorba de Vasile Popescu, fostul jurist al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. „Domnul Popescu Vasile este un om cu dublă licenţă, în economie şi în ştiinţe juridice. De miercuri şi-a început activitatea la cabinetul meu. Voi mai face angajări în perioada următoare, dar, la fel, oameni cu un CV foarte bun, care să mă poată ajuta în activitatea pe care o desfăşor”, a explicat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Vasile Popescu este domiciliat în satul Rugi, comuna Turcineşti, localitatea de origine a primarului din Târgu Jiu.  

Anamaria Ianc rămâne purtătorul de cuvânt al instituţiei, spune edilul de la Târgu Jiu, asta după ce se speculase că primarul va desemna o altă persoană pe acest post. Inclusiv liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a criticat modul în care Ianc şi-a făcut treaba de comunicator al primăriei. „Activitatea purtătorului de cuvânt şi a consilierilor de la primăria municipiului Târgu Jiu o analizez doar eu. Dacă voi considera că îmi vor aduce prejudicii în timp, voi lua măsurile necesare. În acest moment, nu am de gând să iau vreo decizie în acest sens. Însă voi face o analiză, aşa cum am făcut şi în perioada trecută, şi dacă voi găsi pe cineva care să-mi aducă plusvaloare în activitatea pe care o voi desfăşura, nu voi sta pe gânduri”, a mai spus Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: