Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primul şi singurul mandat de primar: Vor să mă dea jos!

Primarul din Stăneşti este deja dezgustat de politică şi de administraţie. Edilul Ştefan Blideanu a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat. Spune că sunt colegi de partid ori foşti susţinători care fac tot posibilul să-l trimită acasă de la primărie. „Sunt dirijaţi de nişte foşti susţinători din afară, care m-au ajutat în campanie. Acum că nu le-am făcut pe plac, vor să mă dea jos. Fac ei cumva. Găsesc motive diverse ca să nu mai fiu primar. Eu le-am spus că nu voi mai candida. Să mă lase să-mi duc mandatul la bun sfârşit să pot să fac ceva pentru comună. Dânşii sunt ocupaţi numai de certuri pe la spate”, a declarat primarul Ştefan Blideanu.

Edilul susţine că totul i se trage de când a refuzat să o îndepărteze de la primărie pe soţia fostului primar Vasile Pârvulescu. Aceasta este contabil şef. „Susţinătorii sunt unii care voiau să scape de familia Pârvulescu. Acum mă atacă pe mine. Nu neapărat din partid. Îmi fac reclamaţii peste tot. A început din 2014 războiul cu primăria. Am crezut că odată cu schimbarea primarului, vor înceta şi scandalurile. Nevasta fostului primar este contabilă şefă în continuare. Pe unii îi deranjează problema. Mi-au cerut să îi scad salariul, să o schimb, dar ca şefă de birou este cea mai competentă, pentru că nu aveam cu cine lucrez”, a mai anunţat Blideanu. (M.M.)

Vizualizări: 1,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: