Primarul Romanescu donează sânge

Primarul Marcel Romanescu nu va putea fi găsit miercuri dimineaţa la birou pentru că va merge să doneze sânge. El devine astfel primul edil al oraşului care face un astfel de gest, decizia fiind luată după ce un alt politician local a făcut un apel la prieteni pe Facebook pentru a dona sânge unui prieten aflat în mare suferinţă la spital.

Surprinzător, Romanescu a răspuns repede la mesajul respectiv şi a anunţat că va fi prezent miercuri dimineaţa la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge. „Mâine voi merge la Centrul de Transfuzie din municipiu pentru a dona sânge. Îndemn toţi cetăţenii oraşului nostru să nu ignore cazurile disperate ale semenilor noştri a căror viaţă depinde de spiritul nostru civic. Haideţi, de această dată, sa fim alături de Alin Nelu Duţă, care trece prin momente dificile”, a postat primarul pe contul său de socializare.

Romanescu răspunde astfel apelului făcut de Robert Bugă, de la Partidul România Unită, care a solicitat prietenilor săi de pe internet pentru a-l ajuta pe un amic de-al său din PRU, aflat în mare suferinţă. „Mai apelez şi eu o dată la bunătatea voastră. Un bun prieten, un om cu un caracter frumos, are urgentă nevoie de sânge. Grupa de sânge nu contează. Cei care vreţi să faceţi o faptă bună, vă rog mult să mergeţi la Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu şi să donaţi sânge pentru DUŢĂ ALIN NELU. Mulţumesc anticipat şi vă rog să mă ajutaţi şi cu un share!”, a transmis şi Bugă, în speranţa că mesajul său va ajunge la cât mai multe persoane care pot ajuta în acest caz.

Vizualizări: 1,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: