Primarul Romanescu: Știu că târgujienii sunt puțin dezamăgiți de măsurile pe care le-am luat

Primarul Marcel Romanescu a declarat că știe că locuitorii municipiului sunt dezamăgiți de câteva măsuri pe câte le-am luat, însă îi asigură că toate sunt în beneficiul lor. El a dat exemplu parcărilor cu taxă ori lucrările de pe Calea Eroilor. Declarația a venit în contextul în care a fost întrebat, la Radio Infinit, despre susținerea partidului la următoarele alegeri, în 2024. 


”Vreau să cred că dacă lucrurile merg bine la Târgu Jiu, partidul și organizația municipală mă vor susține în continuare.

Eu cred că nu contează atât de mult cine este președintele organizației. Contează foarte mult ceea ce spun cetățenii municipiului Târgu Jiu. Știu că sunt puțin dezamăgiți de măsurile pe care le-am luat în perioada anterioară și măsurile cu parcările, și măsura care va veni cu câinii, adică cu scoatere la licitația serviciului de ecarisaj, și cu aceste lucrări care-i afectează în această perioadă și cu Calea Eroilor”. 


Marcel Romanescu susține că se va dovedi că toate deciziile luate sunt în avantajul târgujienilor. ”Sunt câteva obiective pe care mi le-am asumat în momentul în care am ajuns primarul municipiului Târgu Jiu, dar sunt convins că într-o perioadă următoare își vor da seama marea majoritate a cetățenilor municipiului Târgu Jiu că toate aceste decizii luate de mine și de echipa din primăriei sunt doar în beneficiul lor. 

Este normal ca la un moment dat și Târgu Jiu, pentru și pentru fluidizarea traficului și pentru o rearanjare a locurilor de parcare în zona centrală să aibă parcări publice cu taxă”. 

Vizualizări: 2,805

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: