Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primii cinci candidaţi ai PSD Gorj la alegerile parlamentare

Social democrații gorjeni au anunțat marți o parte din candidații pe care ar putea să-i aibă în toamnă la parlamentare. Gheorghe Milosteanu, secretarul general al partidului, a precizat că primele locuri la Camera Deputaților și Senat le revin lui Victor Ponta, respectiv Ion Călinoiu. Intenţia de candidatură a lui Ponta este depusă într-o perioadă în care toţi apropiaţii pleacă la Partidul România Unită (PRU), preşedintele acestei formaţiuni Bogdan Diaconu declarând că îl aşteaptă şi pe Victor Ponta.

Şi-au depus candidaturile deputaţii Victor Ponta şi Mihai Weber, consilierul judeţean Andrei Maioreanu, fostul prefect Alin Văcaru şi fostul secretar de stat Bebe Ionică. ”Lista este deschisă, se mai pot face înscrieri până la 1 septembrie, în perioada următoare se vor stabili niște criterii, va avea loc o ședință de comitet executiv care va definitiva ordinea pe listă și va spune cei care sunt pe locurile eligibile și cine să ne reprezinte în Parlament. Ne dorim ca în Parlament să fie oameni profesioniști, oameni cu experiență, oameni care să fie cuplați la realitate”, a spus Gheorghe Milosteanu, secretar general PSD. Întrebat de ce Ion Călinoiu nu și-a depus până în prezent intenția de candidatură, Milosteanu a spus că își va depune și el zilele acestea. ”Domnul Călinoiu urmează să se înscrie și dumnealui. Până acum nu a depus scrisoarea de intenție, cu siguranță o va depune, vreau să fac aceeași mențiune ca și la domnul Ponta, se știe că pe primele locuri la cele două camere sunt Victor Ponta, la Deputați, și Ion Călinoiu, la Senat”, a spus Gheorghe Milosteanu, secretar general PSD. Lista finală privind candidaturile PSD Gorj la parlamentare va fi decisă de către Comitetul Național partidului.

Vizualizări: 1,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: