Primul eşec la Severin… la masa neagră

Pandurii nu au pierdut nici un meci până acum pe teren la Severin. Singurul joc pierdut cu 0-3 la masa verde însă e cel cu Oţelul. Gorjenii pot spune că au avut chiar noroc la Severin, dar numai până la meciul cu Rapid de duminică. Echipa lui Petre Grigoraş a pierdut cu această ocazie primul meci de când s-a mutat pe municipalul din Severin. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-1, Rapid marcând pe final de joc după ce Pandurii a jucat mai bine de o repriză în inferioritate numerică.

Jocul cu Rapid a avut de toate, ratări de partea ambelor echipe, o bară în contul pandurilor, o eliminare nemeritată de gorjeni şi un gol nemeritat de cei de la Rapid marcat cu câteva minute înainte de final. Jocul bun prestat la meciul cu Steaua ar fi fost continuat şi la cel cu Rapid dacă echipa ar fi putut evolua 90 de minute în efectiv complet.

Pandurii au început mai bine meciul, dar au ratat foarte mult prin Lemnaru, Stromajer  şi Vranjes. Rămaşi în zece oameni după eliminarea lui Băcilă, Pandurii au încercat să păstreze măcar egalul arătat de tabelă la pauză. Acesta a fost nemeritat scos de pe teren după ce arbitrul Augustus Constantin s-a făcut că nu vede faultul grosolan al lui Rui Duarte care i-a lăsat pe faţă urmele de crampoane lui Băcilă. A văzut în schimb riposta destul de slabă a pandurului iritat de intrarea rapidistului.

Grigoraş a fost profund dezamăgit după meci de eşecul echipei sale, dar mai ales de arbitraj: „Normal că sunt dezamăgit după acest eşec nemeritat. Rapidul a avut două zile în plus de odihnă plus că are în componenţă jucători foarte valoroşi care pot face diferenţa. Dar se pare că astăzi nu a făcut diferenţa un jucător al Rapidului, ci altcineva. Am pierdut de când sunt la Târgu Jiu două partide, una cu Oţelul la masa verde şi acum cu Rapid la masa neagră combinată cu albastru, nu mai ştiu ce culoare are acel individ”. 

Meciul părea să se îndrepte spre 0-0 după ce tot Pandurii au avut cele mai mari ratări după pauză, Vranjes nimerind bara. Veteranul Pancu a adus cele trei puncte Rapidului după ce a transformat o lovitură liberă din apropierea liniei de 16 metri. Victoria de la Severin păstrează Rapidul cu şanse mari în lupta pentru un loc de Europa League dar pentru Pandurii situaţia e din ce în ce mai delicată, echipa lui Grigoraş fiind acum la cinci puncte de primul loc retrogradabil.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: