Prins de Poliţie după ce a şterpelit un ATV de la Rânca

Un tânăr din Mehedinţi a fost arestat de poliţiştii gorjeni, după ce a furat un ATV din staţiunea Rânca. Ion Brosbă, de 29 de ani, este din localitate Şişeşti, iar la sfârşitul săptămânii trecute a venit la Rânca pentru a se bucura de munte. Bărbatul a mers la un centru de închiriere a ATV-urilor, a prezentat un permis de conducere fals şi a intrat în posesia vehiculului respectiv.

Reprezentanţii centrului de închirieri au constatat de abia la sfârşitul programului de lucru că le lipseşte un ATV. Aceştia au anunţat Poliţia cu gândul că bărbatul ar fi putut să fi fost implicat într-un accident şi să fie rănit într-o zonă greu accesibilă. Poliţiştii au verificat însă permisul de conducere al lui Brosbă şi şi-au dat seama imediat de faptul că au de-a face cu un furt.

Oamenii legii au instituit filtre pe principalele şosele din judeţ şi, astfel, la Târgu Cărbuneşti au descoperit ATV-ul furat într-o remorcă. Ion Brosbă a fost identificat şi reţinut imediat, o instanţă de la Judecătoria Novaci emiţând ieri mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 29 de zile. Bărbatul este acuzat de înşelăciune şi va rata în următoarele patru săptămâni multe dintre plimbările pe care le-ar fi putut face la munte cu un ATV închiriat corect.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: