Horoscop

Berbec

Este nevoie să vă ocupaţi de curăţenie generală, reparaţii sau de vânzarea sau achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudenţă, deoarece relaţiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea şi comunicarea lasă de dorit în această săptămână, astfel că ar fi bine să nu vă bazaţi pe cele spuse sau decise acum

Taur

Multă lume va dori să vă vorbească în această săptămână. Emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, deci fiţi prudent şi evitaţi discuţiile ample. Gândurile vă sunt îndreptate spre câştiguri şi investiţii, dar ar fi bine să lăsaţi deciziile majore şi semnarea documentelor importante pentru altă perioadă.

Gemeni

Sunteţi pus pe fapte mari în această săptămână. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt şanse deosebite de a trasa direcţii noi, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Accentele acestor zile se află pe relaţiile cu ceilalţi, mai ales pe cele cu partenerul de viaţă şi pe relaţiile de colaborare.

Rac

Sunteţi capricios în această săptămână, astfel că puţini sunt capabili să vă intre în voie. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a vă ocupa de nevoile dumneavoastră sufleteşti, dar şi pentru a studia pe îndelete relaţiile cu ceilalţi. Se îmbunătăţesc veniturile din activitatea profesională, dar sunt şanse şi de a primi cadouri sau favoruri.

Leu

Este clar că în relaţiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că veţi renunţa la unii sau vă veţi schimba radical atitudinea faţă de ei. Concluziile privitoare la segmentul prietenilor şi susţinătorilor din segmentul socio-profesional vă vor determina să redefiniţi conceptul de prietenie, orientându-vă totodată spre alte persoane de o mai bună calitate. Final de proiecte profesionale.

Fecioară

Sunteţi înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii. Emotivitatea şi subiectivismul vă împiedică să ajungeţi la un consens chiar şi cu dumneavoastră înşivă. Evitaţi să povestiţi despre dumneavoastră şi planurile de viitor. Sănătatea este vulnerabilă, deci fiţi prudent şi îngrijiţi-vă corespunzător.

Balanţă

Sunteţi solicitat de multă lume, atât la serviciu, cât şi acasă. Alegeţi-vă vorbele şi gesturile cu grijă, întrucât vă sunt observate cu atenţie şi criticate în consecinţă. Gândirea şi comunicarea sunt viciate în general, deci este dificil să se ajungă la un consens. Prudenţă, răbdare, dozarea eforturilor

Scorpion

Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activităţi socio-profesionale sunt subiectele principale ale acestei săptămâni. Sunt posibile erori de gândire şi comunicare, de aceea fiţi prudent şi nu luaţi de bun chiar tot ce auziţi. La serviciu sunteţi solicitat de şefi pentru reluarea unor sarcini de lucru vechi care au rămas nefinalizate.

Săgetător

Se conturează cheltuieli comune cu alţii pe facturi, taxe, servicii sau investiţii. Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli şi pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiţi cu măsură şi evitaţi implicarea în câştiguri rapide, dar nesigure. Planuri de călătorii, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, participare la seminarii, activităţi culturale.

Capricorn

Relaţiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămuriţi fie aspectele vieţii de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că dumneavoastră sunteţi sensibil şi concentrat pe propria persoană. Fiţi prudent şi acordaţi atenţie şi celorlalţi, în limita posibilităţilor.

Vărsător

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar şi în plan personal aveţi multe şi mărunte de făcut. Dozaţi-vă eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă şi se pot evidenţia afecţiuni mai vechi sau mai noi. De reţinut că la serviciu există animozităţi ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească. Fiţi discret faţă de toată lumea!

Peşti

Este bine să vă îndreptaţi atenţia spre persoana iubită, spre copii, dar şi spre hobbyuri. Activităţile recreative desfăşurate alături de cei dragi vă relaxează, vă amuză şi vă provoacă să vă exersaţi creativitatea. Aţi putea realiza adevărate opere de artă în aceste zile. La serviciu se animă atmosfera la mijlocul săptămânii, datorită unor sarcini de lucru ce trebuie reluate sau lămurite.

Vizualizări: 667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: