Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinși când încercau să decupleze alarma unui magazin

În data de 28 decembrie a.c., în jurul orelor 04:55, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, Biroul Ordine Publică împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Gorj, în timp se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Siretului din municipiu au surprins în flagrant 4 persoane de sex masculin, în timp ce încercau să decupleze sistemul de alarmă al unui magazin situat la parterul unui bloc.

          În momentul somării, suspecţii au fugit de la faţa locului în încercarea de a se sustrage răspunderii penale.

          Poliţiştii au procedat la urmărirea persoanelor, ocazie cu care au comunicat semnalmentele suspecţilor celorlalte patrule aflate în serviciu.

          În urma activităţilor desfăşurate suspecţii au fost prinşi si identificaţi, M.E.C., de 24 ani, V.A.R., de 22 ani, M.S.C., de  31 ani  şi B.R.I., de 18 ani, toţi din oraşul Rovinari, judeţul Gorj

          Cu ocazia cercetării la faţa locului, poliţiştii au găsit o cagulă confecţionată artizanal de culoare roşie şi o găleată de 10 litri plină cu  apă ce le erau utile suspecţilor la comiterea faptei.

          Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, pentru continuarea cercetărilor.

          Urmare a probatoriului adminsitrat, poliţiştii de investigaţii criminale, au documentat activitatea infracţională a suspecţilor, ocazie cu care s-a stabilit că cei 4 tineri sunt suspecţi de comiterea  mai multor furturi din magazine de pe raza municipiului cu acelaşi mod de operare.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: