Cum va intra Dan Diaconescu în Cartea Recordurilor

Dan Diaconescu vrea nu numai să câştige alegerile pe data de 9 decembrie, ci şi să intre în Cartea Recordurilor. Profitând de faptul că pe 9 decembrie este şi ziua sa de naştere, candidatul PP-DD pe Colegiul 6 Târgu Jiu va face un chef cu 40.000 de invitaţi. „O să intrăm cu această petrecere în Cartea Recordurilor”, le-a spus Dan Diaconescu celor aproape zece mii de oameni care au fost duminică la spectacolul de pe Insuliţă.

„Să câştigaţi alegerile de ziua dumneavoastră!” Asta este urarea pe care o primeşte zilnic de zeci de ori Dan Diaconescu de la târgujienii cu care se întâlneşte în campanie. Toţi ştiu că „Ponta a pus alegerile de ziua lui domnu Dan”, pe 9 decembrie. De fiecare dată, candidatul PP-DD îi invită pe târgujieni la cea mai mare petrecere pe care o va face cineva de ziua lui. „Va fi nu numai ziua mea, ci ziua în care un oraş, Târgu Jiu, a schimbat soarta unei ţări întregi. Ponta va pierde alegerile, va fi dat la o parte chiar de oamenii din PSD şi odată cu el va pica Băsescu”, spune Dan Diaconescu, care explică astfel de ce va invita 40.000 de oameni la ziua lui, care va avea loc bineînţeles în aer liber.

Deja mai mulţi artişti care au concertat pentru PP-DD la Târgu Jiu au promis că vor reveni aici pe 9 decembrie, pentru marea petrecere.

Candidaţi cu nume de sfinţi

Până la marea petrecere din 9 decembrie, mai sunt şi alte prilejuri de petrecere. Pe 1 Decembrie, de ziua tuturor românilor, Târgu Jiu va avea parte de un spectacol oferit de municipalitate cu „Doina Gorjului” în Piaţa Prefecturii, dar şi Dan Diaconescu promite o nouă petrecere pe Insuliţă.

Pe 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, se vorbeşte de asemenea de două spectacole, unul oferit de Dan Diaconescu, celălalt de Victor Ponta, dar deocamdată nu sunt confirmate oficial.

De Moş Nicolae sunt sărbătoriţi şi câţiva candidaţi: Niculina Mocioi de la PP-DD, Nicolae Daviţoiu şi Nicolae Burchel de la ARD, dar şi Nicoleta Danciu de la UDMR.

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: