“Sute de locuri de muncă pentru zonele sărace din Colegiul 2!”

Absența locurilor de muncă și creșterea fără precedent a șomajului sunt principalele probleme cu care cetățenii din Colegiul 2 l-au întâmpinat pe prim-vicepreședintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, viitor deputat. “Oamenii s-au săturat de povești, de promisiuni și de minciuni. Mulți dintre ei nu mai au ce pune pe masă, pentru că nimeni nu mai face angajări. Deblocarea acestei situații deosebit de grave trebuie să constituie o prioritate pentru toți cei aleși în funcții publice”, ne-a declarat Dan Vîlceanu.

         Programul politic al viitorului deputat conține soluții viabile care să genereze crearea de sute de noi locuri de muncă în zonele defavorizate din Colegiul 2, și nu numai. Angajamentul lui Dan Vîlceanu este ferm: “ca viitor deputat, voi iniția un proiect legislativ care în scurt timp va ajunge lege, pentru scutirea de impozit pe profit a agenților economici care vor angaja cetățeni ce provin din zone defavorizate ca Târgu Cărbunești, Licurici, Bustuchin, Albeni, Bengești, Berlești, Alimpești, Roșia de Amaradia și Logrești.”  

         Viitorul deputat apreciază cadrul legislativ actual ca fiind depășit și neadaptat la realitățile județului Gorj: “Până acum s-au acordat facilități pentru oamenii de afaceri care realizau venituri în zonele defavorizate. Or, nimeni nu deschide afaceri și nu investește în zone sărace, în care consumul este drastic diminuat de absența locurilor de muncă și a veniturilor. Statul trebuie să întindă o mână sinceră investitorilor privați, și să le asigure facilități serioase, altfel zonele sărace din Gorj vor fi ocolite în continuare”.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: