Printre „Faimoșii” din noul sezon Survivor se numără trei sportivi

PROTV a anunțat recent echipa celor din tabăra „Faimoșii” de la Survivor România 2023. Printre cei 12 concurenți de la „Faimoși” din noul sezon Survivor România se numără și 3 actuali sau foști sportivi.

Ca și la ediția precedentă, producătorii show-ului Survivor au invitat să participe la întreceri și sportivi sau foști sportivi cu notorietate. Pentru că este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților, aceștia au un avantaj față de restul vedetelor dar și acestea s-au antrenat înainte de a pleca în Dominicană. Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro.

Printre Faimoși se numără sportivii Ionuț Iftimoaie (44 de ani), fost kickboxer, Ștefania Stănilă (24 de ani), fostă gimnastă artistică, și Remus Boroiu (34 de ani), antrenor de fitness și bodybuilder.

Lista participanților Faimoși este completată de: Carmen Grebenișan – Influencer, Jorge - cântăreț & prezentator, Ada Dumitru – actriță, Maria Constantin - cântăreață de muzică populară, Bianca Patrichi - dansatoare & coregrafă, Doc (Vlad Munteanu) - cântăreț hip-hop, Vica Blochina - vedetă TV, Sebastian Dobrincu - om de afaceri, fost jurat la „Imperiul Lilor” și mai nou solist vocal, precum și Gheboasă – cântăreț.

Concurenții întrecerii de pe PROTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. Survivor România 2023 va începe în luna ianuarie dar filmările se realizează ceva mai devreme decât vor fi difuzate.

Vizualizări: 5,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: