Avatar: Calea Apei, din decembrie pe marile ecrane. Criticii spun că e mai bun decât primul

Avatar 2 sau „Avatar: The Way of Water”, este deja nominalizat la Globurile de Aur și mai are puțin timp până la lansarea oficială în întreaga lume. Acesta va putea fi urmărit din data de 16 decembrie și în România și promite a fi chiar mai bun decât prima parte a celebrei pelicule a lui James Cameron.

Apărut la 13 ani după prima parte Avatar 2, numit „Avatar, calea apei” a fost nominalizat deja pentru Globurile de Aur de anul viitor. Filmul lui James Cameron a fascinat criticii de film la premiera de gală iar mulți dintre aceștia susțin că va avea un succes mai mare decât prima epopee.

Filmul, care a fost destul de mult așteptat de fani, a avut parte de opt amânări de la precedentul și a avut premiera de gală la Londra. „Continuarea epopeei fantastice a regizorului James Cameron este considerată de criticii de film mai bună decât originalul din 2009, atât ca poveste, ​​cât și în ceea ce privește efectele vizuale”, potrivit Hollywood Reporter.

Din punct de vedere tehnic, vizual, filmul se anunță a fi copleșitor, iar în ceea ce privește povestea filmului criticii susțin că este mult mai bună și mai profundă.

Se pare că noul Avatar a meritat 13 ani de așteptare pentru că tehnicile de filmare și efectele speciale au evoluat iar James Cameron a ridicat ștacheta cu efectele speciale care vor arăta imagini uluitoare, fiind incredibil de captivant.

Nu toate sunt însă la superlativ în ceea ce privește Avatar 2 căruia criticii îi reproșează faptul că va dura 3 ore și 10 minute, cu 30 de minute mai mult decât prima aventură pe Pandora. Spectatorilor chiar li se recomandă să evite berea sau sucul înainte de film, mai ales că vor vedea în „Avatar – calea apei” și foarte multă apă. James Cameron a spus însă că nu se va simți deranjat dacă spectatorii se vor duce la toaletă în timpul proiecției. „Nu aud pe nimeni să se plângă atunci când face binging la televizor timp de opt ore. Mi-am văzut copiii urmărind cinci episoade la rând. Iată marea schimbare care trebuie să se întâmple: să știți că este în regulă să mergeți să faceți pipi“, declara regizorul Cameron în vară, pentru revista „Empire“.

 „Avatar“ este acum pelicula cu cele mai mari încasări din toate timpurile, 2,9 miliarde de dolari, James Cameron depășindu-și propriul record obținut cu „Titanic“ (2,2 miliarde de dolari).

Galerie foto


Vizualizări: 789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: