Prințul Charles va lansa un post TV dedicat ecologiei

Prințul moștenitor Charles al Marii Britanii va lansa RETV, un post de televiziune care va fi dedicat ecologiei. Fiul cel mare al reginei Elizabeth a II-a a semnat un acord cu Amazon Prime Video, pentru a crea un nou canal de televiziune, anunță presa britanică.

După Harry și Meghan, a venit rândul prințului Charles să debuteze în domeniul televiziunii.  RE: TV îi va permite prințului să transmită mesajele sale legate de ecologie unui număr cât mai mare de oameni cu putință. „Mi-am petrecut o parte din viață încercând să conving oameni și companii să abordeze criza climatică și să găsească soluții”, a spus prințul într-un comunicat. „Sper că prin acest parteneriat cu Prime Video putem arăta ce este posibil să facem pentru a crea un viitor viabil”, a adăugat acesta. Prințul Charles nu va fi plătit pentru acest parteneriat.

Acordurile de acest fel nu sunt neobișnuite pentru familia regală a Marii Britanii. În ultimii ani, Harry și Meghan au încheiat mai multe parteneriate. Cuplul va crea podcast-uri pentru Spotify și seriale și filme pentru Netflix.

În 2012, prințul a fost pentru câteva minute prezentator de televiziune pentru BBC Scotland, unde a citit buletinul meteo. Prințul se afla într-o vizită în Scoția, alături de soția sa, Camilla, unde a îmbinat utilul cu umorul. Charles a fost pentru câteva minute prezentator de televiziune, citind buletinul meteo pentru BBC Scotland.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: