Procesele administrative, ușor de gestionat printr-un portal HR

Pentru a funcționa în condiții optime, o companie are nevoie de soluții digitale precum portal HR și soft salarii. Utilizarea lor contribuie la eficientizarea proceselor interne și la o comunicare îmbunătățită între specialiștii HR și angajații din toate departamentele. Digitalizarea implică integrarea acestor soluții software în activitatea zilnică, o mare parte din procesele interne fiind astfel automatizate.

Un portal HR oferă acces ușor angajaților la informațiile personale

Printre sarcinile care revin personalului de resurse umane se numără realizarea operațiunile de salarizare, administrarea datelor angajaților, a contractelor de muncă, a actelor adiționale, dar și a altor documente. De asemenea, trebuie să gestioneze solicitările venite din partea oamenilor din organizație, iar volumul de muncă poate fi uneori copleșitor. Prin implementarea unui portal HR în companie, angajații își pot accesa cu ușurință informațiile de care au nevoie. De asemenea, cu ajutorul unui soft salarii complex, calculul remunerațiilor lunare se efectuează cu ușurință. Ulterior, fluturașii de salariu pot fi vizualizați de către angajați într-un portal HR.

Birocrația din organizație este redusă la minimum

Având la dispoziție soluții software intuitive, așa cum este un portal HR sau un soft salarii, o companie se poate organiza mult mai bine în ceea ce privește procesele interne. Angajații nu mai trebuie să apeleze la departamentul de resurse umane pentru orice solicitare, deoarece au acces la datele lor personale, date de contract, fluturașii de salariu, diverse adeverințe sau alte informații utile dintr-un portal HR. La fel ca un soft salarii, funcționalitatea self-service poate fi utilizată la orice oră și din orice locație, toate operațiunile desfășurându-se online.

Un portal HR, la mare căutare în organizații

O soluție self-service pentru angajați este una dintre cele mai solicitate funcționalități ale unei aplicații complexe de HR. Angajații au adesea întrebări și solicitări diverse care se îndreaptă către departamentul de resurse umane. Mai ales într-o companie de mari dimensiuni, este extrem de dificil ca toate acestea să fie gestionate fără a avea la dispoziție o soluție software. Alături de caracteristicile prezentate mai sus, un portal HR oferă angajaților posibilitatea de a-și verifica rapid balanța zilelor de concediu, de a-și gestiona pontajul și să solicite zile libere.

Costurile sunt eficientizate

Prin înlocuirea sarcinilor manuale, care necesită mult timp cu operațiuni automatizate, sunt economisite resurse materiale. Digitalizarea proceselor cu un portal HR sau cu un soft salarii diminuează semnificativ și consumul de materiale consumabile. Mai mult, cu o aplicație complexă de resurse umane, unele documente nu mai trebuie să fie trimise prin curier către persoanele care lucrează de la distanță.

Trasnformarea digitală, adusă de UCMS by AROBS

Adoptarea unor aplicații performante pentru a îmbunătăți procesele de resursele umane vine cu beneficii pentru întreaga companie. Specialiștii HR au la dispoziție soluții software intuitive pentru a-și desfășura activitatea, iar angajații au acces mult mai ușor la toate informațiile de care au nevoie. Prin utilizarea unor programe de tipul portal HR și soft salarii, eficiența și productivitatea internă vor fi la un nivel ridicat.

UCMS by AROBS este o companie producătoare de soluții software de HR și salarizare, cu o experiență de peste 26 de ani. Aplicațiile lor, True HR și dp-Payroll, conțin fiecare câte 19 module distincte, și sunt configurabile în funcție de specificul și de nevoile organizațiilor. Pentru a afla mai multe detalii despre modul în care funcționează, contactează specialiștii UCMS by AROBS prin email la [email protected] sau prin telefon la 0738 822 537.

Vizualizări: 1,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: