Procuror: Mă trezeam cu Ghiță la poartă

Procurorul Liviu Tudose, arestat în dosarul în care este vizat şi Sebastian Ghiţă, a declarat în Camera de Consiliu de la instanţa supremă, că a fost pus în situaţia de a îl da afară din casă de mai multe ori, scrie Mediafax.

„Nu mi se părea firesc să fiu vizitat de Ghiţă Sebastian care era cercetat şi i-am spus-o şi lui, dar arăt că aceste vizite erau inopinate, mă trezeam cu el la poartă şi mă vedeam pus în situaţia de a face scandal să îl dau afară şi chiar l-am dat de vreo trei ori”, le-a spus procurorul Liviu Tudose judecătorilor instanţei supreme, când magistraţii au dispus arestarea lui şi a altor trei persoane.

 „Ultima dată Ghiţă Sebastian a venit tot aşa, pe neaşteptate , la câteva zile după ce DNA Ploieşti instituise măsura controlului judiciar asupra lui şi atunci ne-am certat foarte tare şi efectiv l-am dat afară din casă”, a mai spus Liviu Tudose.

Comisia Juridică din Camera Deputaților a dat aviz pentru reținerea acestuia, dar decizia finală va fi luată miercuri de plenul Camerei. În același dosar este menționat și numele lui Victor Ponta.

Vizualizări: 1,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: