Producătorii și fermierii din Valea Amaradiei, reuniți la Bustuchin

Peste 150 de producători, fermieri, reprezentanți ai autorităților publice și jurnaliști au participat la Târgul de produse tradiționale și meșteșugărești organizat de GAL Amaradia- Gilort- Olteț la Bustuchin, la finalul săptămânii trecute.

Participanții au avut posibilitatea să viziteze standurile producătorilor, să deguste preparate tradiționale și să discute despre prioritățile Grupurilor de Acțiune Locală. În Valea Amaradiei au fost atrase, prin intermediul GAL Amaradia- Gilort- Olteț, fonduri europene cu o valoare de aproximativ două milioane de euro.

Președintele GAL Amaradia- Gilort- Olteț, Ion Ciocea, a vorbit despre accesarea fondurilor europene și utilitatea acestora în dezvoltarea comunităților locale.

„În cadrul evenimentului au fost prezentate toate proiectele finanțate prin GAL, atât pentru beneficiarii publici, cât și pentru cei privați. Printre investiții se numără o fabrică de pahare ecologice, un service și o vulcanizare auto, corturi pentru evenimente, școli și grădinițe reabilitate“, a spus Ion Ciocea, președinte GAL Amaradia- Gilort- Olteț.

Galerie foto







Vizualizări: 1,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: