Profesoară infectată la liceul din Târgu Cărbunești

Un alt cadru didactic din județul Gorj a fost declarat pozitiv la testul Covid. Este vorba despre o profesoară de la Colegiul ”Tudor Arghezi” din Târgu Cărbunești. Se așteaptă ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Gorj pentru a se stabili ce se întâmplă cu contacții acesteia.

Numărul cadrelor didactice care ajung să se infecteze cu noul coronavirus pare să fie în continuă creștere. Conform noilor informații transmise de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, o profesoară din Târgu Cărbunești a fost declarată ca fiind infectată cu acest virus. Inspector în cadrul ISJ Gorj, Nicolae Negrea spune că profesoara și-a făcut testul după ce soțul acesteia a fost contaminat.

”Avem o profesoară de la Colegiul Tudor Arghezi de la Târgu Cărbunești. A fost soțul ei confirmat, apoi și-a făcut și dânsa testul, rezultatul fiind pozitiv. Cadrul didactic mai are 5 ore și la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Târgu Jiu. Se așteaptă ancheta venită de la DSP pentru a se stabili ce se întâmplă cu contacții. Profesoara se află izolată la domiciliu”, a spus Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj.

Vizualizări: 1,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: