Profesoară reclamată că a lovit un copil. Reacție: Copiii se zbenguiesc

Iulia Rădulescu, profesor de Limba română la școala din Bengești, s-a ales cu un dosar penal pentru purtare abuzivă, după ce părinții unui elev de 11 ani au depus plângere la poliția din Novaci.

Plângerea a fost depusă pe 26 septembrie. Concret, plângerea se referă la faptul că, pe motiv că elevii nu erau atenți la oră, profesoara a țipat la ei și a exercitat acte de violență asupra unui elev de 11 ani. “În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a anunțat IPJ Gorj.

Profesoara se apără și spune despre copii că sunt ușor de influențat. Iulia Rădulescu susține că a vrut dirigenția la clasa a V-a, pe care o are acum profesorul de Religie. “Am zis să am mai mult timp să lucrez cu copiii, pentru că preotul, după ce vine de la o pomană, cine știe dacă mai are timp”, a explicat Iulia Rădulescu.

Cu privire la fapta de care este acuzată, profesoara susține că nici nu s-a apropiat de copil. “Copiii se zbenguiesc, se urcă pe scaune, nimeni nu a luat nicio măsură. S-au zbenguit între ei, eu nici nu m-am apropiat. Le-am pus absențe și probabil de aceea, orice părinte își apără copilul și spune că l-a lovit profesorul. Aici, la școală, sunt probleme mari, nu este apă de trei zile, copiii vin cu sticlele la ei. Sunt multe probleme”, a spus Iulia Rădulescu.

Inspectorul școlar general Marcela Mrejeru a menționat că profesoara are toate avizele medicale impuse de lege. Iulia Rădulescu a fost concediată în urmă cu un an după ce a mers cu ciocanul la școală și a fost filmată în timp ce le cânta elevilor muzică patriotică, dar și-a recâștigat postul în intanță. (R.S.)

Vizualizări: 2,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: