Proiect de un milion de euro. Ajută și la decongestionarea traficului

Locuitorii din comuna Bălești vor avea un drum asfaltat pe care vor putea să meargă spre terenurile agricole pe care le dețin. În condițiile în care, în județul Gorj există încă numeroase sate prin care asfalt nu a fost turnat niciodată, la câțiva kilometri de municipiul Târgu Jiu, autoritățile locale au obținut fonduri pentru a reabilita un drum ce va fi folosit de agricultori. 

Cu acești bani vor fi asfaltați 5.3 kilometri de drum de exploatare agricolă, iar noua cale de acces va decongestiona și traficul de pe Drumul Național 67. 

Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, susține că beneficiari ai drumului de un milion de euro vor fi nu numai locuitorii din comună ci și cei care tranzitează zona. 


"Este vorba despre o investiție de peste un milion de euro. Este un drum de infrastructură agricolă care leagă satul Bălești  de satul Tălpășești, parcurge o suprafață de 5,3 km și deservește o suprafață agricolă de peste 600 de hectare. Este un proiect foarte bine venit, în sensul că ajută foarte mult agenții economici agricoli, din zona respectivă, dar și ajută și la decongestionarea Drumului Național 67, care străbate comuna Bălești, de utilaje agricole și atelaje cu tracțiune animală. Este o variantă de ocolire și este un lucru foarte bun pentru comunitatea noastră", a declarat Mădălin Ungureanu.

Vizualizări: 2,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: