Proiect „Pro Educaţie” la Rovinari

Primăria oraşului Rovinari organizează conferinţa de lansare a proiectului „Pro Educaţie – măsuri integrate pentru copii, părinţi, educatori şi personal de sprijin, în vederea creşterii participării la educaţie a persoanelor aparţinând grupurilor vulnerabile şi reducerii părăsirii timpurii a şcolii”.

Evenimentul va avea loc joi, 15 noiembrie 2018, începând cu ora 12:00, la Casa de Cultură Rovinari. Grupul ţintă al proiectului este alcătuit din 1.184 de persoane din oraşul Rovinari. Valoarea totală a proiectului este de 6.121.892 lei, din care contribuţia Uniunii Europene este 5.203.608 lei.

Proiectul „Pro Educaţie” prevede o multitudine de programe destinate copiilor de vârstă ante-preşcolară, preşcolară, şcolară şi liceală şi părinţilor/bunicilor/tutorilor acestora, precum şi activităţi de formare şi motivare a cadrelor didactice şi a personalului de management şi de sprijin din unităţile de învăţământ din oraşul Rovinari.

„Evenimentul de lansare a proiectului reprezintă o bună ocazie de informare a tuturor participanţilor şi în special a părinţilor, copiilor şi cadrelor didactice cu privire la oportunităţile proiectului «Pro Educaţie», precum şi o şansă de a se înscrie în grupul ţintă al proiectului. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional de Capital Uman 2014-2020”, arată un comunicat al primăriei din Rovinari. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: