Proiecte de 10 milioane de lei

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, anunță că a semnat contracte de peste 10 milioane de lei pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Aceşti bani vor fi folosiţi pentru reabilitarea energetică a Complexului de Îngrijiri și Asistență Suseni și sediului Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

De asemenea, astăzi a fost semnat şi contractul pentru proiectarea și execuția renovării Spitalului 700 din Târgu Jiu.

"Pentru noi, pentru Consiliul Judeţean Gorj, am semnat două proiecte importante. Unul este pentru Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului şi celalalt pentru Complexul de Îngrijiri şi Asistenţă Suseni. La Suseni se necesită o reabilitare energetică obligatorie, pe o suprafaţă desfăşurată de 2.830 mp, cu valoare totală a proiectului de 5.636.580 lei. De asemenea, este vorba despre reabilitarea energetică a sediului DGASPC, pe o suprafaţă de 1.947 mp, cu o valoare totală a proiectului de 5.164.892 lei. Au fost depuse cred că în luna decembrie, în etapa a doua pentru componenta renovării, singurele proiecte şi declarate eligibile. Vom trece de săptămâna viitoare la etapa următoare, adică achiziţia publică pentru a realiza proiectul tehnic şi renovarea efectivă a celor două obiective aflate în patrimoniul Consiliului Judeţean Gorj. Tot astăzi am semnat contractul de proiectare şi execuţie a renovării Spitalului 700. Ordinul de începere al lucrărilor va fi dat. Au termen de realizare a proiectului tehnic 3 luni de zile, urmând ca după obţinerea autorizaţiei de la primărie să dăm ordinul de începere pentru reabilitarea energetică a spitalului de pe strada Progresului", a declarat Cosmin Popescu, într-un interviu la Radio Infinit.

Vizualizări: 997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: