Horoscop

Berbec: Se pare că săptămâna debutează cu multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate, şefii nu vă dau atenţie, aşa încât bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Sănătatea este vulnerabilă. Folosiţi doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării generale.

Taur: Astăzi sunteţi vesel, pus pe șotii şi cu dorinţă de iubire. Creativitatea este la cote înalte, recomandabil fiind să vă ocupaţi de un hobby. Sunt posibile mici neînţelegeri cu persoana iubită, dar veţi reuşi să depăşiţi totul cu bine. Alţii vor avea de-a face cu copiii şi cu problemele lor.

Gemeni: Casa şi familia alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Sunt momente bune pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau planificarea zugrăvelilor. Sunteţi tentat să vă ocupaţi mai mult de problemele din domeniul profesional, neglijând nevoile celor apropiaţi.

Rac: Rudele şi prietenii apropiaţi vă pot da veşti interesante astăzi. Unele pot fi alarmante în aparenţă, aşa încât selectaţi doar ce vă este de folos. Sau vă puteți ocupa de studii şi cercetări diverse. Dacă sunteţi nevoit să călătoriţi, verificaţi cu atenţie toate detaliile. În a doua parte a zilei planificaţi-vă vizitarea unei galerii de artă, vizionarea unui film sau o plimbare în aer liber.

Leu: Zi bună pentru cumpărăturile curente. Pe de altă parte sunt posibile cadouri şi recompense mărunte, dar suficiente cât să vă bucure. Verificaţi-vă bugetul de venituri şi cheltuieli. Evitaţi cheltuielile extravagante, speculaţiile financiare și achitaţi-vă la timp toate datoriile.

Fecioară: Sunteţi remarcat de toată lumea astăzi. Aveţi energie, chef de viaţă şi dorinţa de a vă implica şi în treburile altora. Recomandabil este să vă ocupaţi doar de ale voastre.

Balanţă: Sunteţi destul de retras. Stările de spirit sunt fluctuante şi ar fi bine să nu lăsaţi să se vadă asta. Ocupaţi-vă doar de treburile uşoare şi evitaţi provocările altora. Prudență la serviciu, întrucât relaţiile colegiale lasă mult de dorit. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism.

Scorpion: Prietenii vă sunt alături încă de la începutul săptămânii. Sunt posibile discuţii contradictorii, dar sunt momente pasagere. Rețineţi informațiile primite astăzi, deoarece puteţi afla veşti preţioase legate de domeniul profesional. Dozaţi-vă cheful de distracţii şi aventuri.

Săgetător: Se pare că şefii vă vor solicita destul de mult astăzi. Sunt posibile neînţelegeri, dar cu prudenţă şi discernământ veţi depăşi totul cu bine. Eforturile voastre sunt îndreptate mai mult în zona casei şi a familiei, însă ocupaţi-vă și de îndatoririle sociale.

Capricorn: Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte. Gândurile vă zboară către călătorii îndepărtate şi spre activităţi culturale. Astrele vă trimit imbolduri minuntate în zona creativităţii. Îndreptaţi-vă atenţia către un hobby. Funcţie de caz, alt subiect important al zilei poate fi legat de studiile pe termen lung.

Vărsător: Recomandabil este să vă ocupaţi de chestiuni financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Sunt momente bune de a vă achita taxele, impozitele sau pentru a vă verifica pe îndelete bugetul de venituri şi cheltuieli. Pe de altă parte, găsirea echilibrului între laturile materiale şi cele spirituale ale vieţii este o provocare interesantă.

Peşti: Partenerul de viaţă vă poate provoca astăzi la discuții aprinse pe teme diverse. Sunteţi preocupat mai mult de propria pesoană, spre nemulţumirea celor din jur. La serviciu, dacă sunteţi implicat în proiecte comune cu alţii, s-ar putea să fiţi nevoit să rezolvaţi chestiuni neplăcute.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: