Proiecte pentru infrastructură digitală la primărie

 Proiectul îndrăzneț al edilului din comuna Bustuchin va începe la nivelul unității administrativ teritoriale, dacă proiectul depus prin PNRR va primii finanțare.

Autoritățile locale din comuna Bustuchin se pot lăuda cu o serie de proiecte importante pentru comunitate care au fost depuse pe diferite programe și care așteaptă finanțare.

Unul dintre ele vizează digitalizarea primărie, investiție ce ar putea primii finanțare prin PNRR.”. Acum am depus un proiect pentru o finanțare prin PNRR pentru digitalizarea primăriei. Mai exact ne dorim să achiziționăm mai multe programe pentru buna funcționare a lucrurilor, laptop-uri, calculatoare, scanner, imprimante și tot ce mai trebuie prin primărie. Vrem să realizăm și un program pentru Serviciul de Impozite și Taxe local, prin care cetățenii pot achita dările de acasă, și un altul pentru informarea localnicilor fără ca aceștia să se deplaseze până la primăria”, a declarat Ion Ciocea.

Primarul din Bustuchin spera ca acest proiect să și obțină finanțare. ”Noi tot face hârtii și depunem proiecte în continuă dar să sperăm că munca noastră nu este în zadar. Noi cerem sume dar să vedem și cât este eligibil din ce solicităm noi”, a mai adăugat primarul din Bustuchin.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: